Tots els acabats

Fusta

Lacats

Vidres

Fusta

Una de les principals característiques dels nostres mobles, especialment rellevant, és que les fustes emprades per a la construcció dels nostres taulers, procedeix de boscos de reproducció controlada. Estan compostos per partícules de fusta entrellaçades i unides mitjançant  resines naturals. Finalment els taulers són compactats en alta pressió aconseguint una resistència de 7Kg per cm2; dues vegades per sobre del tauler convencional del mercat.

 

FACILmobel posa a la teva disposició el seu catàleg de fustes.  Tria un color o diversos i combina’ls com més t’agradi; nosaltres fabricarem el teu moble ideal a mida. Les imatges mostrades en aquesta web són orientatives, ja que poden diferir del color original pel que fa al to, llum o intensitat del color. Quan dissenyem el projecte et lliurarem unes mostres originals de fusta perquè puguis fer una tria correcta.

 

Donar-li un toc personal als teus mobles… és la teva decisió!

Lacats

¿Busques donar-li un toc personal als teus mobles afegint-hi color? A FACIL mobel disposem un catàleg ampli de colors lacats per als teus mobles.

Pots escollir entre blanc, tons nude, des de grisos clars a antracita, colors verds com el turmalina, pistatxo, salvia o blaus com el zafir, turquesa, mediterrani, tons marrons com el moka o xocolata, beix, vainilla o marfil… Escull colors rosats com rosa xiclet, coral, malva, entre d’altres.

Tenim el color ideal per a tu que farà perfecte aquest gran projecte. No oblidis que si alguna vegada desitges canviar el color només ens ho has de dir i nosaltres ho farem.

Avui dia dissenyem molt en color per a les habitacions juvenils: per a un armari, front de calaix, escriptoris, portes, llits, taules… i també per a altres mobles com rebedors, menjadors…  

A continuació, et mostrem la nostra gamma de colors lacats. Tingues en compte que el to, llum i intensitat del color mostrat al web difereix del color original, per tant aquestes tonalitats són orientatives. Per suposat, en dissenyar el projecte et lliurarem unes mostres originals per a una correcta valoració i elecció.

No t’ho pensis més! Dona-li aquest toc personal als teus mobles amb lacats de colors!

Vidre o mirall

FACIL mobel desitja oferir-te tot i més, per això posem a la teva disposició el nostre catàleg de vidres i miralls.

Probablement un dels aspectes més notable d’aquests materials, a més del disseny pròpiament en si, és que proporcionen un altre espai, una altra dimensió, un altre estil a l’habitació on aniran ubicats. Alhora són perfectament combinables entre si. Per aquest motiu FACIL mobel t’ofereix una àmplia varietat de colors, perquè puguis triar el que realment t’agrada i aconseguir el teu moble ideal.

Escull l’opció que més t’agradi!

A continuació et mostrem la nostra gamma cromàtica.

D’altra banda, haurem de tenir en compte que el to, llum i intensitat del color mostrat al web difereix del color original, per tant aquestes tonalitats són orientatives. Per suposat, en dissenyar el projecte et lliurarem unes mostres originals per a una correcta valoració i elecció.

Posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem qualsevol dubte que tinguis.